Viborg HK skal fortsætte den gode stime

Trods en svære start på sæsonen er vinden begyndt at blæse i en anden retning i Viborg HK, der over de seneste syv kampe har taget vundet fem kampe, spillet en enkelt uafgjort og lidt et bittert nederlag i Santander Cup’en efter forlænget spilletid. I aften skal truppen forsøge at holde den gode stime kørende når EH Aalborg står som modstander i HTH Ligaen. EH Aalborg har haft en hård debut i ligaen, og har endnu deres første point til gode, trods det, at de har spillet tætte kampe mod mere etablerede hold i ligaen. Derfor Viborg HK også betragtet som favoritter i kampen, men ikke uden respekt for Aalborgs mandskab. 

-  Når vi nu har spillet syv kampe og kun tabt en, så begynder vi at blive favoritter i nogle kampe, og det er helt fair. Vi har et stærkt mandskab og potentialet er stort, så det har jeg det helt okay med. Jeg synes også vi er favoritter mod Aalborg. Vi forsøger hele tiden at lægge lag på, og prøver hele tiden nye ting af i forhold til forsvar og alternative angrebsåbninger for at se, om det ligger godt til holdet, fortæller Jakob og fortsætter:

- Vi skal op i mod et Aalborg hold, der på trods af, at de ikke har fået point endnu, er individuelt stærke. Det har vi forberedt os godt på. Men vi skal gerne kunne drage fordel af, at vi har en noget stærkere fysik. 

Inden træning tirsdag eftermiddag afholdt Jakob og pigerne taktikmøde frem mod Aalborg-kampen. Her blev fokusområder på eget spil og Aalborgs styrker snakket igennem og efterfølgende trænet i VIBOCOLD Arena. Det skulle gerne give ro i forhold til kampen og minimere overraskelser og forventninger til spillets forløb.

- Vi går til kampen med fokus på vores eget spil, samtidig med, at vi selvfølgelig forbereder os på Aalborgs spil. Det vil være naivt at gå til kamp kun med fokus på os selv, men vi kigger selvfølgelig på, hvordan Aalborg spiller. Så skulle det gerne resultere i to point, så vi lige så stille kan kravle op ad i tabellen. 

Kampen mod Aalborg spilles i Nr. Sundby Idrætshal i aften, onsdag, kl. 19.30.