Jakob Vestergaard ny træner i Viborg HK

Viborg HK har fundet en ny dirigent for klubbens ligadamer, da en aftale med Jakob Vestergaard er kommet på plads, gældende sæsonen ud. Sammen med Susanne Wilbek skal Jakob Vestergaard forsøge at vende klubbens pointløse ligastart og få holdet tilbage på slutspilskurs. En opgave, som Jakob Vestergaard ifølge direktør i Viborg HK, Henrik Dahl, er mere end kvalificeret til at påtage sig.

- Jakob er jo et velkendt navn i Viborg HK, da han tidligere har trænet vores ligahold og bl.a. været med til at vinde Champions League to gange. Han ved, hvad der kræves for at komme tilbage på toppen og kan tilføre holdet noget ny inspiration og energi, fortæller Henrik Dahl og forklarer, at aftalen kun kan komme på plads grundet et stærkt samarbejde med Jakob Vestergaards nuværende arbejdsgiver, Viborg Katedralskole.

- Via et samarbejde med Viborg Katedralskole er vi heldige at kunne trække Jakob Vestergaard ind som erstatning sæsonen ud. Vi ser det ikke som en kortsigtet løsning, og vil i løbet af foråret arbejde på et længerevarende samarbejde, fortæller Henrik Dahl.

Jakob Vestergaard får lyndebut med Viborg HK, da han allerede i weekenden skal stå i spidsen for holdet i de to EHF Cup kvalifikationskampe mod HC Galytchanka Lviv. En opgave, som Jakob Vestergaard ser frem til at påtage sig.

- Først og fremmest har jeg sagt ’ja’ til en rigtig spændende opgave med store udfordringer, da jeg er overbevist om, at jeg kan være med til at indfri spillernes potentiale og klubbens ambitioner. For mig er det som at vende hjem. Jeg bliver stadigvæk "elektrisk", når jeg træder ind i VIBOCOLD Arena, og jeg glæder mig meget til igen at skulle stå i spidsen for en fantastisk klub med en kæmpe opbakning fra fans og sponsorer.