Fokus på det positive

Godt nok er der landskamp med Kvindelandsholdet på stadion i aften, men dagens mest spændende sportsbegivenhed i Viborg finder sted i VIBOCOLD Arena, hvor byens hold spiller en genganger af sidste sæsons bronzekampe mod Team Esbjerg. Ender resultatet som bronzekampene vil vi være fuldt ud tilfredse, men det kræver en kæmpe fight. 

Fight er vi heldigvis fyldt med, og hvis der er en ting, vi vil kendetegnes for, så er det ikke at give op i selv de sværeste kampe. Vi kommer desværre fra et par kampe, der ikke er endt som ønsket. Det er der blevet arbejdet med i styrkelokalet, træningshallen og taktiklokalet. Som Allan siger til Viborg Stifts Folkeblad

- Vi kigger lige nu ikke så meget på resultatet, men på vores præstationer. Så sætter vi det i relief i forhold til vores evner, og prøver at blive bedre, fortæller Allan. 

Til dagens match magasin uddyber Allan også, at fokus ligger på det, som holdet kan ændre hos sig selv mere end hvad modstanderen byder ind med. 

- Vi har blandt andet snakket om, hvor vigtigt det er at holde fokus på det positive og ikke lade os påvirke negativt af nedturene og de fejl, der unægtelig vil opstå i enhver kamp, uddyber Allan, der også erkender, at det er et stærkt Team Esbjerg mandskab der kommer til VIBOCOLD Arena. 

Det er blot tredje kamp i en lang sæson, og anden på hjemmebane i VIBOCOLD Arena. Til de mange fans og følgere, der ikke har mulighed for at se kampen i hallen, er det muligt at se den på TV2 Sport med optakt fra kl. 19.00. 

Alle der har billet til Kvindelandsholdets kamp på Energi Viborg Stadion kan få ombyttet deres fodboldbillet til en gratis håndboldbillet. Det kan de ved henvendelse i billetsalget i foyeren til VIBOCOLD Arena.