Stor jubel da Haugsted vendte tilbage

Line Haugsted løb på banen til store klapsalver fra et begejstret publikum, da hun i går atter var i kampe for Viborg HK.

Begejstringen skyldes, at Haugsted ikke har været i kamp siden slutrunden i december, hvor hun fik problemer med sin ene fod. De smerter det medførte har holdt Haugsted ude siden december, og hun har siden kæmpet for at blive skaden kvit, så hun kunne komme på banen igen. Det skete endelig i første slutspilskamp mod FCM Håndbold, hvor Haugsted fik godt 15 minutter samlet set. 

- Det var super fedt. Jeg havde glædet mig som et lille barn. Fra start af kampen følte jeg mig klar til at komme ind, men jo længere der gik, jo mere nervøs blev jeg, og det kriblede i maven. På en god måde. Jeg vil selvfølgelig gerne ind og spille og være med. Det er en lidt udnerlig rolle at sidde på bænken, men det er den rolle jeg har lige nu og så bidrager jeg så godt jeg kan, fortalte Haugsted efter kampen.

Hen mod slutningen af første halvleg pegede Allan på Haugsted, der tog sin langærmede trøje af, og til stor jubel fra publikum kunne løbe på banen. 

- Jeg kunne godt mærke, at der var situationer, hvor jeg skulle ramme de andre på deres løb. De har trænet sammen de sidste to måneder og fået det til at fungere rigtig godt. Det skal jeg selvfølgelig ind i nu. Forsvarsmæssigt synes jeg, at jeg har nået at arbejde rigtig godt med det. Der var lige 5-1 som jeg ikke har trænet siden før jul, men det gik, siger Haugsted og vurderer, at første kamp ikke umiddelbart brød skaden op igen.

- Jeg skal lige mærke efter og se, hvorda det går her efter kamp, men umiddelbart er det gået godt. 

Gensynet med Haugsted gav også anledning til glæde hos Allan, der er glad for igen at have hende tilbage i kamp. 

- Haugsted fik vel 5 minutter i første halvleg og 8-9 minutter i anden halvleg. Det var mest for at se, om vi kunne give pause til de resterende og måske hun kunne ramme en guldåre. Jeg synes Haugsted defensivt gjorde det fint, og som jeg sagde inden kampen, så har hun været ude i tre måneder. Vi skal lade hende komme stille og roligt ind i det igen. Det håber vi kan lægge flere lag på hendes spil de kommende kampe.

Næste kamp for Haugsted og pigerne er søndag, hvor de på udebane skal op i mod Odense HC. 

Næste hjemmekamp er lørdag d. 7. april. Her spilles semifinalen i EHF Cup mod Vipers Kristiansand i VIBOCOLD Arena. Kampen starter kl. 16.

Billetter kan købes HER