Med en udebanesejr på 26-27 er Viborg HK i semifinalen ved EHF Cup. En sejr, der er kommet i hus efter to gode kampe, hvor Viborg samlet vinder 55-47.

Glæden var ikke til at tage fejl af, da haluret markerede kampens afslutning. Viborg HK er endnu en gang i en Europæisk semifinale efter en tæt kvartfinale mod Larvik.

- Det er mega fedt. Det er en af vores store målsætninger der er gået i opfyldelse i dag. Jeg synes hele holdet kæmper rigtig godt i dag, så det er mega fedt, at vi er i semifinalen. Det er kæmpe stort at stå i sin første semifinale, og jeg glæder mig til at se, hvem vi skal op i mod, siger Kris efter kampe og fortsætter

- Vi får løbet godt i bund i første halvleg, så vi kan blive ved med at trykke på i anden halvleg. Vi står godt i forsvaret og har gode målvogtere i dag, så det synes jeg gør forskellen.

Kris blev efter kampen kåret til Viborg HKs bedste spiller af Larviks officials. Særligt i forsvaret var Kris ikke til at komme udenom. Hun spillede hele kampen og var vigtig for defensiven, hvor hun sammen med Stine havde godt styr på Larviks skytter samtidig med, at stregspillet, som Larvik gladelig søger, blev holdt på et minimum.

Kvalifikationen til semifinalen er første for Kris og det meste af holdet, men én spiller har prøvet det før. Selv om AG har været i både semifinaler og finaler i Europæiske turneringer, er glæden fortsat stor over, igen at spille semifinale.

- Det er SÅ dejligt. Jeg er så glad. Det er simpelthen fedt. Jeg synes jo Europa Cup kampe er sjove, da de afgøres over to kampe på hjemme- og udebane. Det er fedt hver gang, og det er ikke fordi det er federe i dag, end det var for fem år siden, men det er ekstra fedt i dag, fordi nu er det her vi er. Det er kæmpe stort med vores unge hold, som har rykket sig helt vildt den sidste halvanden måned. Vi synes jo Larvik var en okay lodtrækning, men at vinde så sikkert som vi gør, det synes jeg er sejt!

Semifinalen kommer til at være mod vinderen af kvartfinalen mellem Vipers Kristiansand og Brest Bretagne Handball. Her vandt Vipers første opgør sikkert, men returkampen spilles i Brest, så vi følger i spænding kampen.

0
0
0
s2smodern