Håneretten gik til Stine

Det var både stolthed og håneret der var på spil, da Stine og Allan i sidste uge kørte til Odense for at deltage i Håndboldmagasinet Kontra på TV2 Sport. Sammen med flere profiler fra dame- og herreligaen var de to inviteret i studiet for at tage et intensivt dommerkursus. 

Som konkurrencemennesker er flest gik der ikke længe før Allan mog Stine havde sat en øl på højkant, hvis en af dem skulle dumpe dommerprøven. Øllen kom hurtigt i spil, for trods Allans overbevisning om, at han var fint inde i reglerne og dermed ville bestå skulle hurtigt blive gjort til skamme. 

"Det er hårdt at se i øjnene, at Stine på dagen var stærkere i reglerne end jeg. Men et nederlag er et nederlag, så nu skylder jeg Stine en øl. Det kunne være værre," siger Allan med et smil. 

Under kurset fik spillere og trænere indsigt i reglerne med fokus på særlige situationer og problemområder. Dermed kunne de også alle få svar på de spørgsmål, de havde vedrørende egne erfaringer. 

"Det var rigtig spændende at få indsigt i reglerne fra en anden vinkel end den jeg er vant til. Som spiller kan det i kampens hede være svært at skelne, hvilken regel der er i spil. Det tror jeg stadig det vil være, trods vores korte kursus, men det giver alligevel en indsigt i, hvad dommerne tænker og skal holde styr på under en kamp," siger Stine der bestod dommerprøven og dermed har erhvervet sig et dommerkort.