Beierholm ny samarbejdspartner i Viborg HK

Viborg HK udvider holdet, og har indgået samarbejde med Beierholm. Revisionsfirmaet er ny partner i klubben, og vil fremadrettet blive synliggjort på de sociale medier såvel som i Viborg HKs netværk.

- Vi er utroligt stolte af at bakke op om byens lokale håndboldkvinder. Som virksomhed gør vi meget for at støtte op om de lokale kræfter, da vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at holde os forankret i lokalsamfundet. Med samarbejdet håber vi at udbrede kendskabet til alt det, vi hjælper virksomhederne med, uanset hvor store eller små de er, og uanset hvilken fase de befinder sig i. Vi kan være med lige fra den spæde opstart til det store spring ud på de store markeder. Vi er til for alle, og vi behandler alle kunder individuelt, professionelt og med rådgivning, der er til at forstå, siger Flemming Laigaard, partner i Beierholm.

Beierholm er en landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed med 27 kontorer fordelt i hele landet. Virksomheden er inde i en kraftig vækstfase, der på få år har fordoblet antallet af medarbejdere til over 1000. Det sker ud fra et behov hos kunderne om mere specialiseret rådgivning, der ikke kun handler om årsregnskaber, men også strategi og forretningsudvikling – og ud fra et ønske hos Beierholm om altid at være til stede lokalt og helt tæt på kunderne.

- Det glæder os altid, når vi finder formlen på et stærkt samarbejde med nye parter. Beierholm er en lokalt forankret virksomhed, som arbejder ud fra mange af de samme værdier, som vi gør i Viborg HK, siger bestyrelsesformand i Viborg HK Jørgen Hansen og fortsætter:

- Vi stiler altid efter at levere et kvalitetsprodukt til vores samarbejdspartnere og ikke mindst fans og følgere. Det inkluderer selvfølgelig spillet på banen, men også den markedsføring, vi sender ud. Beierholm er en virksomhed, der engagerer sig i lokalsamfundet og har specialiseret sig i at rådgive virksomheder såvel som privatpersoner. Samtidig tænker de nyt og anderledes og kan hjælpe os med at se nye muligheder i samarbejde.