Sejr efter en fantastisk fight!

Der var spænding til det sidste i dagens kamp mod Team Esbjerg. En kamp, der var præget af meget højt tempo fra begge hold, og hvor alle fejl blev straffet.

I starten af første halvleg var vi i teten, og virkede til at være et skridt foran, men lige så stille som halvlegen skred frem, lige så stille fik Team Esbjerg åbnet op for deres stærke angrebsspil. Med en målmandsudskiftning, fik hjemmeholdet også dæmmet op for vores skytters skud, og det blev sværere at komme til mål.

Ved pausen var det derfor også hjemmeholdet fra Esbjerg, der var foran med tre mål.

I starten af anden halvleg var det igen Team Esbjerg der kom bedst fra land, og det så ud til at blive endnu en hård kamp for pigerne. Men heldigvis gav de aldrig op, og lige så stille blev føringen spist, og ligesom første halvleg skiftede spillet, så det nu var os der var i teten. Med flot forsvarsspil, hvor Team Esbjerg skulle kæmpe for hvert et skud, blev Team Esbjerg tvunget til at tage stressede afslutninger. Samtidig stod Rikke Poulsen rigtig flot i målet.

Som tiden gik blev hjemmeholdet tydeligvis mere og mere frustreret, hvilket gik ud over deres spil.

Samtidig holdt vores piger hovedet koldt i angrebet og spillede sig til frie chancer på overgange eller stregindspil.

Dejligt var det at se, at de unge i dag fik vist muskler. Anne Hykkelbjerg gjorde det rigtig godt på stregen og Anso fik gang i scoringerne fra højre fløj. Resultatet er en flot sejr på 24-27 over Team Esbjerg.

En sejr, som skabte en ekstatisk stemning i truppen efter kampen, da det endegyldigt fik sat et punktum for den forfærdelige kamp mod Aarhus United.

”Uanset hvad er sejre lig med selvtillid og tro på tingene. Det giver en masse glæde og rus i kroppen, specielt hernede i Esbjerg. Jeg synes vi lykkes på mange parametre. Defensivt, hvor vi får Esbjerg til at gå i nogle fælder, og angrebsmæssigt, hvor vi på bagspillet og i angrebsåbninger får åbnet op og jeg synes spillerne får forvaltet det rigtig fint. Men det jeg er mest tilfreds med er attituden, vildskaben og den glæde og entusiasme pigerne viser,” siger en glad Allan umiddelbart efter kampen.