Familiedag til Odense kampen

Jan Pytlick, Bo Rudgaard og deres hold af danske profiler kommer den 18. oktober til Viborg. Trods ønsket om at være gode værter, har vi ingen planer om at sende dem hjem med to point. 

Kampen byder på masser af glædelige gensyn. Først og fremmest vender Bo Rudgaard for en stund tilbage til VIBOCOLD arena, som sidste sæson var hans hjemmebane. Derud over kommer Rikke Skov til kampen, hvor hun vil holde oplæg i hal 2 til det store familieevent, som afholdes af vores samarbejdspartner, Alm. Brand

I samarbejde med Alm. Brand byder vi velkommen til kamp-optakt med spisning i hal 2. Deltagelse er GRATIS. 

Til familiearrangementet vil der være mad og drikke til alle tilmeldte, samt en siddeplads til kampen. Samtidig har Alm. Brand sørget for spændende indlæg på dagen fra velkendte håndboldpersonligheder. Alle der tilmelder sig er også med i lodtrækning af en uges fri bil fra Alm. Brand Leasing. Ved ankomst til Familieeventen får alle tilmeldte en nøgle udleveret. Vinderen offentliggøres i pausen af kampen mellem Viborg HK og Odense HC.

Alle der tilmelder sig kan få op til 4 billetter til kampen mellem Viborg HK og Odense HC, så der er rig mulighed for at tage familien med til tophåndbold. Vi sørger for, at der er aktiviteter for familiens yngste, så de også har en god oplevelse i VIBOCOLD Arena. 

Tilmelding til Familieeventen er nødvendig og gøres HER*

*Med tilmelding godkender du samtidig at tage et uforpligtende møde med Alm. Brand.