Børnedag - En succes!

Lørdag d. 23. september afholdte vi, i forbindelse med kampen mod København Håndbold, børnedag for familiens mindste. Det var en stor succes, hvor 150 unger var mødt op til sjov og leg inden de gik i hallen og så håndbold. 

Doktor

Der var mange aktiviteter til børnedagen, hvor alle på forhånd var opfordret til at tage deres 'syge' bamse med. Der var nemlig fornemt besøg fra læger og sygeplejersker fra 'Doktor's bamsehospitalet. Med en scanner, nål og tråd, gazebind og masser af kærlighed, fik bamserne behandlet alle skavanker. Samtidig kunne børnene få et røntgenbillede med hjem, fra bamsens tur gennem scanneren. Som hjælp til børnene havde Doktor også taget Overlæge Dr. Martin 

Tre hoppeborge

Alle børn kunne også brænde krudt af på de 3 store hoppeborge, der var stillet an i hal 2, hvor børnedagen foregik. JK Festudlejning havde stille de tre hoppeborge til rådighed, og de var et stort hit. Store som små havde plads og ro til at hoppe og få leget på hoppeborgene. Da aldersgruppen for inviterede børn spændte fra 0-15 år, var der stor opmærksomhed på, at alle fik plads og at ingen blev tromlet. Derfor var en af hoppeborgene afsat til de helt små, men som dagen skred frem blev det tydeligt, at det ikke var nødvendigt med en særlig hoppeborg, da alle børnene var rigtig gode til at vise hensyn og passe på hinanden. 

Eniig havde stillet en mål-dug til rådighed, så alle børn kunne prpøve kræfter med at ramme plet på håndboldmålet i hallen ene ende. Samtidig blev der gået til den på forhindrings banen, hvor sandsække balancerede på hovedet af børnene mens de kravlede over og under forhindringer. 

Billie, popcorn og masser af saftevand

Til stor glæde for de små, var der hele dagen gratis popcorn og saftevand. Saftevand blev til børnedag sponsoreret af VHKafé. Bilkas maskot Billie var også med og havde børneposer, karameller og malebøger med til alle børn. Samtidig uddelte Billie masser af kram og high fives til de glade børn, som gerne ville hilse på. 

Lige inden kampstart mødtes alle børn og forældre i hjørnet af VIBOCOLD Arena, så børnene kunne gå i parade på banen. Billie førte an efterfulgt af Dr. Martin Forrest. Her blev der vinket til det fremmødte publikum og smilet til de stolte forældre. Da børnene nåede halvvejs rundt og så trygge ud begyndte Viborg HKs fanklub også at tromme og heppe, til stor glæde for alle. 

Til slut vil vi gerne sige tusind tak for deltagelsen til alle, der mødte op til børnedag. Det var en fornøjelse at se, hvordan børnene hyggede sig og nød de mange aktiviteter i hallen. 

Alle nyheder