Nederlag i tæt kamp

København Håndbold viste sig for stor en mundfuld i dagens kamp, og løb med sejren og begge point. Kampen ender 26-29.

Kampen var en tæt affære hele vejen igennem, og holdene skiftedes til at bytte føring. Ved pause var det hjemmeholdet der kunne gå i omklædningsrummet foran 14-13. Desværre holdt føringen ikke længe. Med et angrebsspil der var præget af for mange fejl og boldtab gjorde hjemmeholdet det svært for sig selv at løbe fra gæsterne. København Håndbold straffede hver et boldtab, og havde held til gang på gang at fremvise en farlig kontrafase. 

Når først København Håndbold var i etableret angreb, fik pigerne fint styr på det, og formåede flere gange at presse gæsterne til at spille til kampens dommere rakte hånden i vejret. Desværre var det ikke så let at komme til scorings muligheder i den anden ende, og vi måtte kæmpe for hvert et mål. 

"Jeg synes vi mangler skarphed i anden halvleg. Vi har mange tekniske fejl og er ikke rigtig klar i hjemløbet. Der skulle vi have været skarpere. Vi spiller egentligt fint i første halvleg og starter godt ud, hvor vi kommer foran med to i anden halvleg. Desværre får vi en down periode, der gør, at København får overtaget. Vi står godt i forsvare og står tæt, som går, at vi får gang i vores kontra og scorer på chancerne. Det skaber et bedre flow, men jeg synes ikke vi har timingen. Vi tager ikke de hårde dueller og ender med at tage skudchancer, hvor vi bare håber den går ind," siger Carin efter kampen. 

Allan Heine er hurtig til at bakke Carins analyse op. Om kampens udfald siger han:

"Kampen ligger og bølger. I bund og grund er vi for upræcise i vores angrebsspil og offensivt. Der er København for godt et hold til at vi kan slå, når vi er så upræcise. I starten af anden halvleg kommer vi fint ud med gode defensive aktioner, og vi er i kontrol. Så får vi desværre en ærgerlig udvisning, der koster os dyrt. De scorer vel 5 mål på meget kort tid, hvilket vi skal til at jagte. Det bekommer København bedre end os selv, og så skal vi være skarpe i alle spillets facetter, og det var vi desværre ikke i dag."

Jagten går ind på to point igen d. 6. oktober, hvor vi spiller mod Ajax København på udebane. 

Næste hjemmekamp er d. 18. oktober, hvor Odense Håndbold kommer på besøg. Til kampen afholder Alm. Brand familie arrangement for alle interesserede. Til Familiearrangementet er der fri mad og drikke, samt indgang til kampen. Tilmelding er nødvendig og kan gøres HER.

Alle nyheder