Tidligere Viborg HK'er vender tilbage

Vi har i dag sendt følgende pressemeddelelse ud:

Viborg HK måtte inden sæsonstart sande, at Mathilde Storgaard ikke kommer i aktion de første par måneder grundet en skade i knæet. Den traditionsrige klub har derfor været på udkig efter et alternativ til positionen, og som makker til Stine Bodholt. Viborg HK har derfor skrevet kontrakt med 22-årige Signe Hald.

Signe Hald har tidligere spillet i Viborg HK og har den seneste sæson spillet i Vendsyssel Håndbold. Inden da spillede Signe i tyske SV Union Halle Neustadt. Det er derfor også en spiller, der trods sin unge alder har erfaring med i rygsækken, og kender indgående til den kultur, der er i Viborg HK. Det glæder derfor også Signe Hald at vende tilbage til den klub, hun blandt andet har vundet DM og Cup Winners Cup med.

– Jeg glæder mig helt vildt, det er et tilbud jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Jeg har jo tidligere spillet i Viborg HK og det er en drøm at vende tilbage igen. Jeg vil gerne videreudvikle mig selv og jeg ser det her som et godt skub i den rigtige retning for at drive min karriere videre.

I Viborg HK er glæden stor over at kunne tilknytte Signe Hald til holdet. Direktør i Viborg HK, Henrik Dahl, siger:

– Siden det stod klart, at vi må undvære Mathilde Storgaard har vi kigget på, hvilke alternativer vi har. Vi er rigtig glade for at kunne få en spiller til truppen, der har erfaring på liganiveau og kender det miljø der er omkring en ligatrup. Signe har tidligere spillet i Viborg HK, og kender derfor også vores kultur og værdier. Samtidig har hun prøvet kræfter internationalt og kan tilføre holdet en anden energi. Hun bliver en god makker til Mathilde og Stine på stregen.

Signe Hald studerer til dagligt Arkitektur og Design på Aalborg Universitet.

Alle nyheder