To lokale kræfter fortsætter samarbejdet

Transportfirmaet, Niels Jensen Nonbo A/S har til denne sæson forlænget samarbejdsaftalen med Viborg HK.

Niels Jensen Nonbo er en familievirksomhed, der over tre generationer har arbejdet med transport med hovedsæde i Viborg. Næsten lige så længe har firmaet været samarbejdspartner i Viborg HK.

”Det var min far der startede sponsoratet med Viborg HK for 15 år siden. Vi er en lokal virksomhed og synes det er en god måde at støtte op om det lokale, ved at være samarbejdspartner i Viborg HK. Så vi har valgt at satse på håndbolden. Det er en god reklame ud ad til, med reklame i hallen på bannere. Samtidig bliver vi set i hele landet når kampene vises på TV, hvilket vi nyder godt af, da vi er en landsdækkende virksomhed,” siger Niels Ole Jensen Nonbo, direktør i Niels Jensen Nonbo A/S.

Niels Jensen Nonbo startede virksomhed i 1920. 16 år senere følger Viborg HK trop og etablerer Viborg Håndbold Klub. Grundstenene var lagt for et stærkt samarbejde, der fortsætter efter den nylige forlængelse.

”Vi er rigtig glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Niels Jensen Nonbo. De er en trofast samarbejdspartner, der har været med os i medgang og modgang, hvilket ikke kan eller skal undervurderes. Ligesom Viborg HK er Nonbo A/S et nationalt brand med hovedsæde i Viborg, og vi glædes over, at en lokal kraft over en lang årrække synes, at vores brand og produkt er så stærkt, at de fortsat bakker op. Det er en generel tendens vi kan se blandt vores samarbejdspartnere,” siger Henrik Dahl, direktør i Viborg HK.