Der findes ingen grimme point

Som AG siger "Der findes ingen grimme point, kun grimme kampe"

I sæsonens første kamp blev det til en sejr på 21-15 over Ringkøbing Håndbold og Allan Heine og pigerne kan ånde lettet op ovenpå sejren.

"Det er vigtigt at få en god start på sæsonen. Det ligger grobunden for de kommende kampe og hjælper med at skabe lidt ro på de nerver der altid er til sæsonstart" sagde Allan efter kampen.

Om det var nerver eller det faktum, at holdet fortsat arbejder med timing i forhold til hinanden der gjorde kampen til en rodet affære skal være usagt. De første fem minutter tordnede pigerne afsted og fik hurtigt opbygget en føring, som aldrig kom i fare.

15 mål fra hjemmeholdet giver en god indikation af, hvor kampen blev vundet. Forsvaret stod godt, og når endelig Ringkøbing Håndbold kom til chancer tog Hanna godt fra på mål.

Ringkøbing Håndbold dækkede meget offensivt, hvilket resulterede i en del fejlafleveringer og manglede timing i forhold til hinanden. Med fight og vedholdenhed kom der trods alt mål på tavlen, og der kom masser af eksempler på den skudstyrke holdet besidder.

"Det var en typisk premiere kamp. Vi havde en god defensiv med god fysik, og jeg synes vi var gode til at agere på den viden vi havde inden kampen, og vi fik udnyttet det gode samarbejde mellem forsvar og målvogter. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke formår at tilkæmpe os større chancer i angrebet og kontrafasen, men det er også en cadeau til Ringkøbing og deres spil. De gjorde det rigtig fint i dag" slutter Allan efter kampen.

Næste modstander er FCM Håndbold, der fredag d. 8. september kommer på besøg i VIBOCOLD Arena. Kampen spilles kl. 17.00.

Billetsalget er startet lige HER