Storsejr i træningskamp mod Aarhus United

Sidste træningskamp inden sæsonstart bød på endnu en sejr for pigerne fra Viborg HK, da Aarhus United blev besejret 19-29. Kampens første halvleg startede fint ud med Viborg-pigerne i teten, men som halvlegen skred frem sneg der sig flere og flere tekniske fejl ind, som gjorde, at Aarhus United fik lov at følge med og gå til pause bagud med kun en enkelt, 10-11. ''I første halvleg mangler vi lidt aggressivitet og skal lige vænne os til, hvordan Aarhus står i forsvaret og hvordan vi skal skyde. I anden halvleg har vi fået mere styr på vores spil og er mere aggressive'' siger AG efter kampen.

Hvis første halvleg kan huskes som rodet med mange fejl, kan anden halvleg kun betegnes som stik modsat. Tre minutter inde i kampens sidste 30 minutter måtte Uniteds trænere tage en time out, da de grønblusede havde løbet hjemmeholdet over ende og hurtigt skabt en føring på seks mål. ''Vi lykkedes med det vi ville bruge kampen til, og får arbejdet med vores defensiv og samarbejdet mellem forsvaret og Hanna på mål. Samtidig får vi også prøvet lidt forskellige spillere af på stregen, hvor Clara og Carin begge gjorde det rigtig fint i dag'' siger Allan efter kampen.

Med sejren over Aarhus United har pigerne fået sat et flot punktum på de mange træningskampe de har spillet frem mod den kommende sæson. Nu gælder det HTH Go ligaen, hvor første kamp spilles på udebane mod Ringkøbing Håndbold d. 3. September. Første hjemmekamp spilles den 8. September mod FCM håndbold. I forbindelse med kampen vil vi også hylde Rikke Skovs fantastiske karriere, hvorfor vi håber at se rigtig mange i hallen til at støtte pigerne og give Skov den hyldest hun fortjener.

Alle nyheder