Så er pigerne endelig hjemme fra Ungarn!

I dag kl. 11.00 rullede spillerbussen ind med holdet, der endelig er hjemme fra træningslejr i Ungarn. Holdet har den sidste uge deltaget i en træningturnering, der bød på 3 sejre og dermed også den samlede sejr. Det blev til en 25-24 sejr i finalen mod  Budaörs. Pigerne har haft en god tur til Ungarn, og har i følge cheftræner Allan Heine fået meget ud af turen.

"Det har været en rigtig god uge, hvor vi har haft mulighed for at udvikle holdet både på og uden for banen. Vi har fået god modstand og haft 3 tætte kampe, som vi har trukket os sejrrigt udad.  Det er selvfølgelig også altid godt for selvtilliden at vinde, så på den konto har vi også taget noget med hjem," fortæller Allan Heine. Det var nogle trætte piger, der havde været oppe siden kl. 4 i morges. Vi nåede lige at fange tvillingerne, der ellers var på vej hjem for at slappe af: "Det har været en rigtig god uge, som vi har fået meget ud af både på og udenfor banen. Igår sluttede vi turen med en dag i Budapest, hvor vi fik lov at leje turister og opleve byen. Det er godt for sammenholdet. Det har også været en hård uge med  varme træninger og nogle tætte kampe, så det er også dejligt at være hjemme igen," fortæller Stine & Sidsel Bodholt.

 

Pigerne er nu hjemme i vante rammer igen, hvor resten af dagen står på hviledag, inden den imorgen og torsdag står på træning inden fredagens pokalkamp mod SønderjyskE. "Nu er vi hjemme igen hvor vi skal have fuld fokus på at kode hovederne mod dansk modstand, vi har heldigvis både en pokalkamp og en træningskamp inden det går løs med turneringen den 3. september,"  Slutter Allan Heine.  

Alle nyheder