3-årig kontrakt med Louise Søndergaard

Viborg HK hentede i sommer Louise Søndergaard til domkirkebyen fra Bjerringbro.

Takket være mere end 70 partnere, som har bidraget til, at finansieringen er på plads, er det nu lykkes at forlænge aftalen, så den gælder for de kommende 3 sæsoner.

Den hårdtskydende højre back har virkelig markeret sig i ligaen med 80 scoringer og mange assisterende afleveringer og kan dermed fejre sin 24-års fødselsdag med en ny aftale. Tak til vores partnere og stort tillykke til Louise Søndergaard og Viborg HK med aftalen.

Til forlængelsen har Søndergaard følgende kommentar:

‘Jeg har været meget glad for mit første halve år i Viborg HK, og det var derfor heller ikke så svært at forlænge aftalen, da klubben henvendte sig. Spillemæssigt har jeg været fint tilfreds med min præstation indtil videre, og forhåbentlig kan jeg blive ved med at lægge lag på her i Viborg. Jeg synes vi har et godt og spændende hold, som jeg glæder mig til at være en del af i de kommende 3 sæsoner’ … Også cheftræner Ole Bitsch er meget glad for forlængelsen: ‘Jeg har i flere sæsoner fulgt Louise i 1. Division og især hendes offensive kompetencer var jeg sikker på også kunne gøre hende til en markant ligaprofil. Hun har på ingen måder skuffet, og derfor glæder jeg mig meget over, at vi skal arbejde sammen i de kommende sæsoner.

Yderligere kommentarer:

Cheftræner Ole Bitsch 29391722 / Louise Søndergaard 22812027

Foto Johnny Pedersen