19-måls sejr i Sverige

Viborg HK tog her til aften hul på turneringen Annliz Cup, som er en del af den 5-dages træningslejr, truppen er på i denne uge.

Første kamp er veloverstået med cifrene 21-40, og måske tænker man umiddelbart, at der ikke kan være meget at tage med fra SÅ overbevisende en sejr – cheftræner og spillere kan næsten ikke være mere uenig:

´Aftenens kamp var en fantastisk start på vores træningslejr´, siger Jakob Vestergaard og forklarer, hvordan truppen fik løst rigtig mange situationer, der har givet dem udfordringer i de første træningskampe.

´Kampen mod Skövde var en virkelig god træningskamp for os. Alt det, vi har forsøgt at lave i forhold til vores nye spilkoncepter sidder lige i skabet. Vi får masser af gode to og to aftaler, masser af godt angrebsspil, og der bliver taget gode beslutninger, og endelig laver vi i aften meget få tekniske fejl.

Defensivt udviser vi aggressivitet, og vores målvogtere leverer mange rigtig redninger.

Jeg er godt tilfreds´.

Maria Fisker er taget på træningslejr med sin 7 uger gamle baby, og mens han sover trygt, sætter hun det ene mål ind efter det andet, og også hun er godt tilfreds med den massive sejr og fortæller, at netop sådan et resultat giver masser af selvtillid:

´Det er lige, hvad vi trænger til. Prøv at se på pigerne nu .. humøret er højt, og vi fik virkelig prøvet meget af som lykkes, og det er guld værd.

Når vi er så mange nye på holdet, er der mange ting omkring løbebaner og afleveringer, der skal times, og en kamp som denne, hvor vi lykkes og lykkes, giver os rigtig meget selvtillid og tro på tingene.´.

Næste kamp spilles lørdag kl. 17.30, og her skal truppen møde Sävehof.

Alle nyheder