Vil det lykkes denne gang? 

I aften løber Viborg HK på banen på Falster, hvor der skal kæmpes om en af de eftertragtede pladser i Santander Cup Final4.  

Lykkes det denne gang? Det må tiden vise. Kigger man på statistikken, er oddsene ikke gode – hele 5 gange i træk er Viborg HK røget ud lige inden Final4.  

Pokalturneringens afslutning har siden 2016 været afviklet som en Final4 weekend, og selvom VHK bl.a. både har stået i en DM Finale og en European League Finale siden, er det kun lykkes en enkelt gang at komme med blandt de 4 sidste i Santander Cup.  

Lodtrækningsheldet er ikke rigtig med os i pokalfinalerne, men sådan er gamet og til trods for, at de grønblusede er på vej mod Danmarks sværeste udebane, er troen på en sejr til stede hos både spillere og trænere. 

´Vi taget til Falster for at komme i Fina4 - længere er den simpelthen ikke. Det vil være kæmpestort for os, hvis det lykkes, og jeg er da helt klar over, at det ikke er os, der er favoritter i aften. Hvis kampen skulle have været spillet i VIBOCOLD Arena, var favoritværdigheden nok anderledes, men i aften er det NFH, der må påtage sig den – og det er der både fordele og ulemper i – for begge hold.  

Nøglen til succes er ikke at give dem alt for mange kontra chancer, for får de lov at løbe kontra, er de vanvittige giftige. Det har været et af de helt store fokusområder i forberedelserne til kampen, og vi vil gerne derhen, hvor vi løber med dem og ikke omvendt.  

Vi har ofte haft det svært mod NFH på deres hjemmebane, men nu er det jo ikke så længe siden, vi har været der sidst, så vi er lidt i træning i forhold til at modstå det tryk, der vil møde os.  

Forberedelserne op til i dag har være gode, vi har haft en god træningskamp mod Skanderborg, og alle er enormt opsatte på at vinde i aften, så vi kan komme i Final4´.  
 

Bliver det i sæson 2022/23 den onde stime bliver brugt? Se med i aften på TV2 Sport eller følg med i via liveblog på viborgfolkeblad.dk