Viborg HK tager 2 vigtige point

Skanderborg Håndbold tørnede her til aften sammen med Viborg HK i VIBOCOLD Arena, og forud for opgøret havde cheftræner Jakob Vestergaard fremlagt et ønske og en forventning om, at det møde skulle resultere i 2 point.

Heldigvis gik hans ønske i opfyldelse, og med cifrene 33 – 29 kunne Viborg HK trække sig ud med en sejr og dermed to tiltrængte point.

Igen, igen, igen var det højre fløj Emilie Hovden, der leverede en stor del af målene til de grønne. Hele 10 mål satte hun ind, og hun blev dermed kampens topscorer.

Viborg mandskabet startede med bravur og kom foran med 11-4, men et par udskiftninger og flere fejl bevirkede, at holdet gik til pausen med blot en 1-måls føring. Spillerne kom fra pause med fornyet energi og et udtryk i øjnene, der sagde, at den her sejr, den ville de have – og den fik de!

Anden halvleg præges af en god stabil indsats og flere virkelig positive situationer fra bl.a. Charité Mumbongo, Ida Marie Dahl og Signe Vetter.

Efter kampen evaluerer cheftræneren holdets indsats:

´Alt i alt er jeg tilfreds. Det var dejligt at vinde, og det var dejligt at vinde overbevisende. Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med anden del af første halvleg, hvor vi virkelig taber kadence, men jeg er til gengæld tilfreds med de resterende 40 minutter´.

I anden del af første halvleg, udfordres vi på vores højre 2 position. Der laver de simpelthen for mange mål, og så bliver vi udfordret på det, vi ellers var gode til i starten – nemlig at holde bolden i gang i angrebet. Vi laver for mange tekniske fejl og giver Skanderborg gode kontramuligheder, men da vi får styr på det igen, genvinder vi også kontrollen med kampen.

Der er flere, der markerer sig positivt i dag. Signe Vetter imponerer, og hun sender et tydeligt signal til cheftrænerne, det hedder ´bare brug mig noget mere´. Det var virkelig fedt at se, hvordan hun greb chancen i dag.

Charité Mumbongo gjorde det fremragende i forsvaret, og Emilie Hovden er jo ubetinget ligaens bedste højre fløj – hun har igen en stor rolle for os´.