Viborg HK skyder slutspillet i gang med vigtig sejr

Viborg HK tager sæsonens første sejr over Nykøbing Falster på det bedst tænkelige tidspunkt, for her til eftermiddag, er der nemlig tager hul på det vigtige og afgørende slutspil.

NFH har igennem hele sæsonen været Viborgs værst tænkelige modstander, og vi har ikke en eneste gang trukket os sejrrigt ud af et møde med de gule fra Falster … den statistik lavede vi om på i dag, hvor Viborg HK bragede ind i slutspillet det med 2 point på kontoen efter 25 – 24 over NFH, og en vanvittig spændende kamp med en dramatisk afslutning.

Efter kampen er cheftræner Jakob Vestergaard glad, tilfreds og stolt over holdets indsats:

´Vi leverer en fantastisk holdpræstation i dag. Spillerne tog kloge beslutninger, og vi holdte os til den strategi, vi havde planlagt, så jeg er glad og stolt.

Vi laver for mange fejl, og vi misser flere chancer men når det er sagt, er der mange, der gjorde det godt i dag. Christina Pedersen leverer sin bedste kamp og bliver fuldt fortjent kampens spiller, Ida Marie Kaysen står en flot kamp, Sara Hald kæmper røven ud af bukserne - det var en stor fornøjelse at have Lærke Nolsøe med igen … der er mange spiller og mange præstationer, jeg gerne vil rose i dag.

Jeg mener, at vi fortjener to point, for jeg synes, at vi spiller bedre end NFH i dag, og med sejren i dag, har vi alletiders afsæt i slutspillet efter et forår, hvor vi har leveret rigtig godt´.