Viborg HK bestod sæsonens første betydningsfulde kamp

Med en 6-måls sejr over DHG Håndbold i 1/8 finalerne i Santander Cup sikrede Viborg HK her til aften, at vores navn også ligger i den bowle, som bliver midtpunkt for lodtrækningen til ¼ finalerne den 6. september.

Viborg HK var klare favoritter i aftenens opgør, hvilket efter en noget fumlende 1. halvleg for alvor kom til udtryk i 2. halvleg, som vi vinder med 6 mål. Alt i alt er præstationen godkendt, siger cheftræner Jakob Vestergaard efter kampen:

´Vi leverer en rigtig god 2. halvleg, hvor vi fighter i vores forsvar, vi kommunikerer og sætter gode tacklinger ind, og det resulterer i, at vi får aktiveret vores kontra. Desuden ser vi igen i aften, at når vi har flere afleveringer i vores angrebsspil, så spiller vi os også til flere chancer – noget vi fik til at fungere ret godt i 2.halvleg.

Vi lærer hele tiden, og der er stadig meget, vi både kan og skal blive bedre til, men alt i alt godkender jeg præstationen´.

En af de spillere, der leverede på et rigtig højt niveau (igen) i dag, var Emilie Hovden, som satte hele 9 mål ind – hun synes dog selv, at det tal burde have været højere:

´Ja jeg spiller en fin kamp, men jeg ærgrer mig over, at jeg brænder flere rigtig gode chancer. Det er ikke godt nok, og der må jeg være skarpere. Jeg begynder at kunne mærke flere af de andre spillere- Tonje og jeg kender jo hinanden fra vores tid i Storhamar, men Melissa Petrén og jeg finder også hinanden flere gange i dag og det samme med Rivas-Toft. Det begynder at kunne mærkes, at vi har spillet så mange træningskampe her i opstarten, så det er godt´.

Kampens mål:

Emilie Hovden 9, Melissa Petrén 5, Mathilde Rivas-Toft 4, Tonje Enkerud 2, Ida-Marie Dahl 2, Maria Fisker 1, Sara Hald 1, Kerstin Kündig 1, Charité Mumbongo 2.

Næste kamp er første ligakamp mod Odense den 31. august kl. 18.30 i VIBOCOLD Arena.   

Alle nyheder