VHK skal sætte alle sejl hver gang. Det blev de ikke i Horsens

Med over 40 VHK fans på plads i Forum Horsens havde spillerne og holdteamet opbakningen på plads i dysten onsdag aften mod Horsens Håndbold Elite.

De positive takter fra tilskuerrækkerne nåede dog aldrig ind på banen. Et tamt VHK spillermandskab måtte se sig slået med 31 – 28.

- På det sted vi er lige nu, er vi et 100% hold forstået på den måde, at vi skal komme med fuld kraft i hver eneste kamp. Samtlige hold i ligaen har et niveau, der gør, at holder vi ikke koncentrationen, kan vi tabe alle kampe. Til gengæld har vi også et niveau, der gør, at holder vi fast, og bruger alle vore gode kvaliteter, kan vi vinde de fleste kampe, lyder det fra cheftræner Ole Bitsch.

Cheftræneren giver i øvrigt udtryk for, at spillerne virkelig trænger til at løfte sig på kampånden, energien og udstrålingen.

Det var først, da VHK var bagud med syv mål, holdet fik gang i det gode spil. Men det skete på et så sent tidspunkt i kampen, at der ikke var plads til manglede redninger og brændte chancer. – Det er træls, når vi kommer i den situation, hvor den slags bliver afgørende, siger Ole Bitsch, der i den kommende uge vil tage en konstruktiv snak med spillerne om, hvordan holdet og trænerteamet sammen løser opgaven.

Næste kamp om pladserne i slutspillet foregår på hjemmebanen i Biocirc Arena onsdag den 17. januar 2024 kl. 1830 hvor Aarhus United kommer på besøg.

Horsens Håndbold Elite - Viborg HK: 31 - 28

VHK målscore: Christina Pedersen 6, Marielle Martinsen 5, Jana Mittún 4, Maria Fisker 4, Camilla Degn 4, Julie Holm 3, Sara Hald 2.