VHK holdt ikke sækken snøret i Odense

Som en del af håndboldeventvirksomheden Viborg Håndboldklubs tætte samarbejde med Viborg Kommunes institutioner, virksomheder og handelsliv ansættes løbende praktikanter. På nuværende er det de to markedsføringsstuderende fra Erhvervsakademiet Dania Annika Klausen og Betina Tarri Poulsen, der de kommende tre måneder opsamler relevant viden om de markedsføringsmæssige udfordringer, der kan være i forbindelse med drift af en virksomhed, der har kvindeholdbold som speciale. Det spændende praktikantjob sendte onsdag Annika og Betina sammen med spillerne og holdteamet til Odense. Her fik de en god, med desværre for VHK, pointløs håndboldoplevelse.

VHK lukkede selv op for sækken
Før kampstart udtrykte TV-2 kommentatorerne bekymring for VHK ´s  indsats i Odense. Dette set i lyset af, at de to småskadede VHK profiler Julie Holm og Louise Søndergaard ikke var på holdkortet. TV-2 folkene var også ude med riven i forhold til redningsprocenterne i de seneste kampe for VHK målmandsduoen. Men cheftræner Ole Bitsch kunne dog berolige tv-medarbejderne med, at VHK truppen er inde i en god og positive udvikling, der tegner godt for det samlede resultat i de sidste ni grundspilskampe i denne sæson.

Optimismen fra cheftræneren holdt frem til kampens 46tyvende minut. Her fik Odense Håndbold for første gang i kampen, hold i Viborg HK spillerne, med en udligning til 21 -21.

– Vi er absolut ikke tilfreds med kampens resultat. Der lå faktisk to point og ventede på os. Men efter udligningen begyndte vi at spille, som man ikke må mod Odense Håndbold. Vore beslutningen og afleveringer blev for stresset og medførte mange simple fejl, hvilket Odense mandskabet prompte straffede. Som sagt tidligere skal vi lære at holde fast, når vi har kampene under kontrol, og er i en position, hvor vi bør vinde. Men det gjorde vi ikke godt nok i dag, og derfor taber vi, siger Ole Bitsch

Næste opgave bliver hjemmekampen i Biocirc Arena onsdag den 7. februar kl. 1830.

Odense Håndbold - Viborg HK: 29 – 26

VHK målscore: Charité Mumbongo 6, Christina Pedersen 5, Marielle Martinsen 4, Thilde Frandsen 3, Camilla Degn 2, Sara Hald 2, Maria Fisker 2, Jana Mittun 2.