Stor forskel på 1. og 2. halvleg

Selvom der stadig er tre uger til, at kvindeligaen skydes i gang, er Viborg HK i fuld gang, og der arbejdes hårdt for at optimere spillet inden resultaterne for alvor begynder at tælle.

Med den store udskiftning, vi har været igennem på spillerfronten, er der meget at udvikle på, og derfor er programmet også godt fyldt ud med træningskampe.

Tirsdag eftermiddag tørnede Viborg HK sammen med norske Sola, og i vores 3. træningskamp med den nye trup er der både roser og frustrationer fra cheftræneren, Jakob Vestergaard, efter 1-måls nederlaget (26-27):

`I dag står vi med to meget forskellige halvlege.

I første halvleg laver vi simpelthen så mange elementære fejl., som Sola bl.a. udnytter til at sætte 6 hurtige kontrascoringer ind. Den er svær at komme tilbage på, men det formår vi faktisk alligevel at gøre i anden halvleg, og de sidste 30 minutter, vinder vi med 5 mål, så det kan jeg kun være tilfreds med.

De gange, vi kommer på plads i forsvaret, får vi faktisk et godt defensivt spil, og det hæfter jeg mig ved, men vi bruger dog også lige par angreb på at komme godt på plads i vores forsvar, og det er der altså ikke tid til - vi bliver nødt til at være ´på´ og klar til at tage ved fra første angreb.

I forhold til vores kontraspil kommer vi til at arbejde med flere ting. Der går bl.a. for lang tid, fra vi får bolden, til vi er i kontra, og det skal vi have løst.

Vi lykkedes med flere af vores nye systemer, og det er jeg rigtig godt tilfreds med, og desuden laver fløjene flere gode mål på indløb. I angrebet skal vi stræbe efter at få vores bagspillere i god fart, så der er meget at arbejde med, men jeg ser også mange gode ting´.

I morgen tager truppen på træningslejr i Sverige, hvor Annliz Cup bl.a. byder på tre kampe, så der er stadig mange minutter at øve i, inden vi møder Odense den 31. august i VIBOCOLD Arena i første ligakamp.  

Alle nyheder