Sportskirurgen Kaspar Saxtrup og Viborg HK indgår aftale

I spidsen for sundhedsstaben i Viborg HK står stadig Morten Vanggaard og FysioDanmark Holstebro men det nye samarbejde mellem Sportskirurgen Kaspar Saxtrup og Privathospitalet Mølholm giver en ekspertviden og ekstra ekspertise til klubben, siger Morten Vanggaard:

´Det er vigtig for mig og selvfølgelig for spillerne, at vi har indgået samarbejde med en af Danmarks absolut bedste sportskirurger, og vi dermed får adgang til en af landets fremmeste private idrætskirurgiske klinikker. Det giver mig som fysioterapeut et bedre grundlag for at vurdere og behandle, idet jeg kan rådføre mig med Kaspar Saxtrup. Det betyder også, at når fysioterapien ikke rækker i forhold til restitution og skadesbehandling, kan jeg og den pågældende spiller tage videre med vished om være i de bedste hænder. Det kan have afgørende betydning for skadens udvikling og dermed tidshorisonten for spillerens comeback´.

Kaspar Saxtrup glæder sig også til at arbejde tæt sammen med Viborg HK.  Han har allerede et godt kendskab til truppen og dens sundhedssektor:

´Morten Vanggaard og jeg har længe delt patienter og sparret i andre sammenhænge, ligesom jeg også tidligere har hjulpet en del af Viborgs spillere.

Det er altid en fornøjelse at arbejde med en trup af spiller, for hvem den daglige præstation og ydeevne er særdeles vigtigt, og hvor miljøet emmer af energi, velvillighed og professionalisme. Det stiller krav til mig om også at være skarp, og det harmonere godt med det udtryk, vi ønsker at give på Privathospitalet Mølholm´.

Kaspar Saxtrup kommer med mere en 20 års erfaring fra idrætskirurgien og har bl.a. mere end 20000 kikkertkirurgiske knæoperationer herunder talrige korsbåndsoperationer med i bagagen - kompetencer der jo desværre lige er bragt i spil i forbindelse med Signe Vetters skade.