Viborg Autohandel bakker op om håndboldpigerne

Når de grønblusede løber på banen, er det igen med udsyn til Viborg Autohandels eksponering i hallen, da den lokale bilforhandler endnu engang har valgt at forlænge samarbejdet med håndboldklubben og dermed støtte op om et af de lokale flagskibe:

´Vi har været med i Viborg HK igennem flere år, og det bliver vi ved med. Vi synes, at det er vigtigt at bakke op om de ting, der skaber liv i byen, og Viborg HK formår at samle en masse håndboldglade mennesker, og vi nyder også selv ind imellem at komme i loungen. Desuden virker det til, at der er blevet strammet på flere områder, og derfor synes jeg også, at det er et vigtigt signal at sende, at vi bifalder det, og derfor er med igen´, siger Karl-Henning Jacobsen, ejer og direktør hos Viborg Autohandel.

I håndboldklubben er der sket flere forandringer igennem den seneste sæson, og nu hvor det er Malene Yding, der er ansvarlig for klubbens samarbejdspartnere, er gentegningerne med de eksisterende sponsorer særligt vigtig, forklarer hun:

´Når bølgerne går højt, og vi sætter nye strategier i værk, er det især vigtigt for os, at klubbens trofaste samarbejdspartnere vælger at fortætte med opbakningen, for det giver jo en praj om, at vi er vi er på vej i den rigtige retning, så det er meget glædeligt, at vi igen kan finde Karl-Henning på tribunerne, når vi kæmper om point i kvindeligaen´.

Hos Viborg Autohandel finder man altid et bredt udvalg af varebiler og personbiler til private og erhverv, og der er både mulighed for køb, finansieret køb og leasing. Selvom forhandleren er lokal med adresse på Falkevej yder Viborg Autohandel landsdækkende garanti.