Verners Bilsyn forlænger igen deres løbende sponsorat

Det gode samarbejde mellem Viborg Håndboldklub og Verners Bilsyn fortsætter ind i sæsonen 2023/2024, hvor firmaet vil være personlig spillersponsor for Karen Klokker.

Ud over de mange gode oplevelser under hjemmekampene, som sponsoratet blandt andet giver adgang til, er det ifølge Verner Poulsen måske især i denne sæson vigtigt, at viborgenserne såvel privat som igennem byens og kommunens virksomheder giver klubben den maksimale opbakning. – Her i virksomheden følger vi håndboldpigerne intenst. Vi glæder os, når de vinder og er trætte af det, når resultaterne går den anden vej, siger Verner Poulsen.

Den store interesse for damehåndbold er ikke uden grund. Den ældste datter Julie Stokkendal Poulsen har i denne sæson vundet alt i Norge samt Champions League med det norske storhold Vipers Kristiansand. Inden da har hun spillet i Viborg HK og Bjerringbro FH. Også lillesøster Sofie Stokkendal Poulsen bruger meget tid på håndboldbanen. Hun har netop været udtaget til samlinger med ungdomslandsholdet og spiller til daglig U19 liga i Viborg. – Så når vi ikke følger Sofie og Julie i Danmark, Norge eller ude i Europa, er vi på plads i Biocirc Arena, siger Verner Poulsen.

Verners holdning er guld værd for håndboldklubben, fortæller salgschef Malene Yding:

´Han er jo en ægte VHK ambassadør, og det er guld værd os. En anbefaling fra en eksisterende samarbejdspartner til en anden øger troværdieden og værdien. Det er især vigtigt i en sæson, hvor vi arbejder benhårdt for at få flere med i klubben. Vi ser nu frem til vores mange nye spillere sammen med staben omkring holdet kan give vores publikum mange gode oplevelser i Biocirc Arena.´