UJS Biler Viborg A/S opgraderer til Sølvpartner

I sæson 2021/22 indgik UJS Biler en 3-årig aftale med Viborg HK, men efter en sæson hvor de grønne piger både tog Super Cup trofæet foran Odense Håndbold og senere kvalificerede sig til finalen i EHF European League og desuden var en knivspids fra at komme i DM finalen men samtidig mistede flere af de største profiler, besluttede UJS Biler sig for, at de ville bakke endnu mere om byens grønne hjerte. Derfor har UJS Biler valgt, at de sidste to år af aftalen bliver med en opgradering, så de nu er Sølvpartner i klubben, fortæller Sander Steffensen

´For mig at se er Viborg HK vigtig for byen. Klubben er samlingspunkt for masser af håndbold og socialt samvær, og så både er og har VHK altid været garant for massiv eksponering, som smitter positivt af på byen.

Klubben har igennem mange år været et af byens stoltheder og sportslige flagskibe, og jeg er af den klare overbevisning, at vi ikke hverken kan eller vil undvære Viborg HK. Derfor vil jeg helt konkret række klubben den største økonomiske håndsrækning, som er mig muligt, og så kan jeg kun håbe, at hele byen vil gøre det samme, for der er ingen tvivl om, at klubben har brug for lokalsamfundets opbakning lige nu´.

Jens Steffensen, direktør i Viborg HK, takker Sander Steffensen og UJS Biler for den beslutning:

´Vi står i en opbygningsfase – både sportsligt og økonomisk. I truppen har vi allerede i år fået flere nye på holdkortet, og vi får også tilført nye talenter til næste sæson. Når klubben som nu på mange måder står i en ny situation, varmer det ekstra meget, at en af vores samarbejdspartnere tilbyder os en større sponsoraftale – det siger sig selv, at vi er meget glade for, at UJS Biler har opgraderet deres aftale´.