Ringkjøbing Landbobank fornyer sponsorat til 2025

De 21 medarbejdere i Ringkjøbing Landbobanks Viborgafdeling har løbende glæde af bankens håndboldsponsorat i Viborg HK. Det fortæller afdelingsdirektør Carsten Jensen. Dette fordi den gode støtte til byens markante håndboldklub bruges proaktiv både som netværkspleje og som en mulighed for et personale gode.

´Ud over at vi her i Ringkjøbing Landbobank Viborg via sponsoratet forsøger at synliggøre os i forhold til Viborg Kommunes erhvervsvirksomheder og indbyggere, føler vi det ganske naturligt at støtte op om sporten og foreningslivet i lokalområdet. Vi har altid været med omkring Viborg HK, og glæder os til at følge håndboldpigerne i den nye spændende sæson´, lyder det fra afdelingsdirektøren.

Ringkjøbing Landbobank Viborg også i flere år bakket op om det internationale anerkendte ungdomshåndboldstævne Generation Handball, og bankens store lokale engagement, sætter VHK stor pris på:

´Ringkjøbing Landbobank føler en forpligtigelse til at tage et ansvar i lokalområder heriblandt igennem opbakning til sporten, og det er selvfølgelig en holdning, vi sætter enormt stor pris på. Vi forsøger at leve op til den tillid, som banken viser os ved også at levere håndboldoplevelser på øverste hylde, så vi herigennem tiltrækker publikum og mediernes opmærksomhed og dermed giver eksponering tilbage til banken og vores mange andre samarbejdspartnere´, siger salgschef Malene Yding.

Siden Ringkjøbing Landbobank i 2001 etablerede sig i Viborg, har banken gennemgået en positiv og markant udvikling i domkirkebyen. Dette skyldtes ikke mindst personalets altid engagerede forhold til og professionelle rådgivning af de kunder den enkelte medarbejder servicerer. Hermed er der kort vej til beslutningstageren. Konkurrencedygtige priser og en ofte utraditionel sammensætning af kundernes bankrelaterede forhold gør, at Ringkjøbing Landbobank Viborg er et populær valg hos både erhvervs- og privatkunder.