Restaurant Kehlet og Viborg HK indgår partnerskab

På Nytorv finder vi byens bedste italienske restaurant. Det har Viborg HK´s ligahold fundet ud af for længe siden, og derfor vakte det da også stor glæde hos truppen, da en samarbejdsaftale mellem Viborg HK og Restaurant Kahler blev præsenteret.

´Vi vil gerne bruge byens gode restauranter, og når vi får besøg hjemmefra, er det selvfølgelig vores samarbejdspartnere, vi vælger at bestille bord hos, og så er det jo lækkert, når klubben indgår en aftale med en af de restauranter, vi allerede er glade for´, fortæller ligaspiller Charité Mumbongo, der som et led i aftalen, nu også får Restaurant Kehlet som personlig sponsor.

Restaurant Kehlet og Viborg HK har netop indgået en større aftale, og at håndboldklubben har rakt ud til samarbejde, glæder indehaverne Thomas og Maria Kehlet:

´Den aftale, vi indgår med håndboldklubben, er præcis sådan en, vi kan se os selv i. Vi får massiv synlighed overfor de mange publikummer, der kommer og hepper på ligaholdet til hver hjemmekamp, og vi får samtidig mulighed for at vise både håndboldspiller og stab samt dele af klubbens erhvervsnetværk, hvor godt man spiser hos os´.

I den kommende sæson præsenteres mange nye tiltag både på det sportslige og det forretningsmæssige plan, og aftalen er da også et led i en større strategi, fortæller salgschef Malene Yding:

´Vi vil gerne bruge byen i langt større omfang, end vi tidligere har gjort, og vi vil i særdeleshed også gerne forkæle vores gode sponsorer og samarbejdspartner på andre måder og andre tidspunkter end kampdage, og aftalen med Kehlet giver os netop mulighed for det.

Jeg oplever, at Maria og Thomas Kehlet er gået ind i det med stor entusiasme, og en god energi betyder jo meget for, hvor godt en aftale eksekveres, så jeg glæder mig meget til samarbejdet´.