Naturli´ forlænger grøn hovedsponsoraftale med Viborg HK

Den grønne fødevareomstilling er i rivende udvikling, og det samme er det grønne samarbejde mellem Naturli´ Foods og Viborg HK, hvilket også er baggrunden for, at Danmarks mest innovative og eksponerede brand indenfor plantebaserede fødevarer har valgt at forlænge den grønne hovedsponsoraftale.

´Da vi indgik aftale med Viborg HK ønskede vi at videreudvikle det klassiske sponsorat, og jeg synes virkelig, at vi sammen har fået ideerne til og eksekveret på mange grønne projekter allerede indenfor det første år af vores samarbejde, og derfor er Naturli´ ikke i tvivl om, at vi fortsat gerne vil være en del af verdens grønneste håndboldklub´, siger direktør Henrik Lund i forbindelse med aftaleforlængelsen.

Naturli´ blev præsenteret som grøn hovedsponsor i Viborg HK i maj 2021, og allerede få måneder efter blev første projekt søsat og dørene slået op til Danmarks første Naturli´ shop-in-shop i VHK´s bæredygtige butik Grøn Fornuft i Viborg. Siden er det blevet til mange grønne tiltag, der alle har det formål at bidrage til den grønne fødevareomstilling og inspirere danskerne til at spise mere plantebaseret, fortæller direktør i Viborg HK Jens Steffensen:  

´Vores samarbejde med Naturli´ rækker langt ud over Naturli´s sponsorelementer med tøjeksponering og gulvreklame, og jeg ser det som en kæmpe gevinst, at vi sammen bruger vores brand til at løfte et ansvar og gå forrest i kampen for en grønnere og mere bæredygtig hverdag.

Senest har vi stået på Nytorv sammen, hvor vi i forbindelse med Viborg Kommunens Grønne Sammen uge lavede chili-sin-carne til publikum og på den både udbredte kendskabet til Naturli´ og det plantebaserede. Vi har også haft masser af skolebørn i hallen til en snak om grønne fødevarer, og hvor de desuden fik lov at smage på det, vi talte om, ligesom flere af ligaspillerne har deltaget aktivt i at inspirere danskerne til at tage mere klimavenlige fødevarevalg´.

Den nye samarbejdsaftale gælder i foreløbig to år, og i den periode forventer Naturli´ og Viborg HK at skabe masser af synergi og ikke mindst at realisere et større grønt projekt sammen.