Fredborg A/S styrker samarbejdet med Viborg HK

Viborg HK er begejstrede for den nye samarbejdsaftale med Fredborg A/S, en anerkendt hoved- og totalentreprenør med dybe rødder i Viborg og en stærk forankring i vores lokale erhvervsnetværk. Vi satte os ned med Thomas, indehaver og direktør hos Fredborg A/S, for at lære mere om hans tanker og forventninger til vores samarbejde.

Først og fremmest er Thomas stolt over at få muligheden for at samarbejde med Viborg HK. ”For Fredborg A/S handler partnerskabet om mere end bare erhverv. Det handler om at være en del af noget større, om at støtte et lokalt flagskib og bidrage til vores bys udvikling”, siger han.

"Samarbejdet med VHK handler primært om netværk," forklarer Thomas. Han understreger vigtigheden af at opbygge og vedligeholde relationer i erhvervslivet og det lokale samfund. Partnerskabet med VHK giver Fredborg A/S mulighed for at udvide deres netværk og styrke deres forbindelser.

”Vi har mange håndboldinteresserede medarbejdere, så vi vil også benytte os af muligheden for at sende dem afsted til hjemmekampe og samtidig styrke deres sammenhold uden for arbejdspladsen. Det er vel også en form for personalepleje”, siger Thomas.

Han er overbevist om, at VHK har den rette strategi for at tiltrække flere tilskuere og opnå sportslig succes. Med sponsorat og netværksindsatsen mener han, at klubben er godt rustet til at tiltrække de rette spillere og opnå gode sportslige resultater. Thomas og Fredborg A/S ser frem til at være en del af den spændende rejse, klubben er på.

For Viborg HK er det en fornøjelse at byde Fredborg A/S velkommen i klubben. Vi håber, at de får stor værdi af vores samarbejde.