De grønne kører – selvfølgelig - med Midtbus Jylland A/S

Endnu en vigtig partneraftale for Viborg HK er faldet på plads. Midtbus Jylland er nemlig med igen i næste sæson, og sådan en aftale er med til at skabe den stabilitet og ro omkring holdet, der er brug for, forklarer Caroline Lyhne:

´Midtbus Jylland har igennem mange år kørt truppen til og fra kampe, og selvom det måske kan virke som en lille ting, betyder det faktisk noget, at spillere og trænerstab kender chaufføren og ved, at der er styr på tingene, når man skal på udebane og præstere. Desuden nyder vi godt af den service og fleksibilitet, vi oplever, Midtbus Jylland leverer, så vi er glade for forlængelsen´.

I Midtbus Jylland er man også godt tilfreds med samarbejdet, og det er kun glædeligt, at det går begge veje, siger direktør Kim Christensen:

´Det er en stor fordøjelse og med en vis portion stolthed, at vi kører med byens håndboldpiger, og det skal da ikke være noget hemmelighed, at det er nogle af de ture, der er rift om. Desuden får vi en god eksponeringsværdi ud af samarbejdet, og når et samarbejde er udbytterigt for begge parter, er det selvfølgelig mest optimalt - sådan er det med os og VHK, og det er også derfor, vi er med igen til næste sæson´.

Som et ekstra lag på aftalen tilbyder Midtbus Jylland også kontant afregning til klubben, når der kommer ordre med reference til Viborg HK, så skaldin klub, din virksomhed eller din familie på tur, kan vi kun opfordre til, at man også tager fat på Midtbus Jylland. Ender det med en booking, kvitterer Midtbus Jylland nemlig med at give 5% af prisen videre til klubben (husk at mærke din bestilling ”Viborg HK”) ´, fortæller Caroline Lyhne Hansen fra VHK.

Dette gælder alle bestillinger, firmaudflugter, turen hjem fra fest, VIP-kørsel i 40 personers luksus bus, kørsel i minibus eller dobbeltdækkerbus.

Midtbus Jylland kan også være behjælpelig med planlægning og bestilling til jeres tur eller rejse til udlandet.

Bestilling sendes til Jakob Brix-Mouritsen fra Midtbus Jylland på jakob@midtbusjylland.dk eller på telefon 30656803.