Circle K forlænger med Viborg HK – til gavn for alle

Endnu engang har Circle K valgt at forlænge sin aftale med Viborg HK til fordel for både Circle K, VHK og klubbens mange sponsorer.

Partnerskabet mellem Circle K og Viborg HK er fortællingen om et samarbejde, der bliver ved med at give. Samarbejdet er en succes, hvor begge parter oplever det som udbytterigt og meningsfyldt – ikke mindst fordi aftalen også betyder, at Viborg HK´s mange sponsorer har eller kan få en ekstra fordelagtig prisaftale på brændstof, vask og el til bilen.

For Circle K er aftalen ensbetydende med øget branding og nye forretningsmuligheder, der bl.a. kommer af, at Circle K giver alle klubbens samarbejdspartnere og sponsorer mulighed for at indtræde i en fælles indkøbsaftale, der giver kontante besparelser for den enkelte.

Aftalen betyder helt konkret, at man som samarbejdspartner og sponsor i håndboldklubben kan vaske bil, tanke benzin, diesel, AdBlue og nu også el med rabat hos Circle K, og da rabatten stiger jo flere sponsorer, der tanker hos Circle K, er besparelserne steget igen i år, fortæller John K. Løgstrup, Senior Regional Sales Manager for Circle K:

´Sidste år opgraderede vi vores sponsoraftale med Viborg HK til en sølvpartneraftale, og den beslutning har vist sig at være helt rigtig. Vores partnerskab fungerer rigtig godt og har til fulde levet op til vores forventninger.

Klubben er god til at aktivere vores samarbejde igennem deres erhvervsklub, så vi kan se, at vi får valuta for pengene´.

Caroline Lyhne Hansen, kommerciel chef i Viborg HK, fortæller at følelse af et succesfuldt samarbejde er gensidig:

´Da Circle K opgraderede sin aftale sidste år, var det en stor tillid at vise os, og jeg er selvfølgelig glad for, at vi har kunnet leve op til den. At vi kan tilbyde rabat på bilvask, brændstof, AdBlue og el til alle, der støtter Viborg HK, er forståeligt nok ret populært, og derfor er det også en taknemmelig opgave at hjælpe med at udbrede kendskabet til Circle K´.

Vil du høre nærmer om, hvordan du kan få besparelser hos Circle K. Så kontakt Caroline Lyhne Hansen på 23469454.

Alle nyheder