Har du set vores bagende?

Kører du bag en af Danske Fragtmænds biler i den kommende tid? Så er det måske ´elbilen med den grønne bagende´, du møder.

´Når jeg vælger at køre varebil på el, er det da helt oplagt, at lade Verdens Grønneste Klub, VHK, pryde bagenden´, siger direktør i Niels Jensen Nonbo A/S, Ole Nonbo, om baggrunden for, at hans nye el-varebil har fået en grøn bagende.

Han tilføjer samtidig, at byens store vartegn, Viborg HK, i hans øjne fortjener alle de håndsrækninger, erhvervslivet kan give, uanset om det er sponsoraftaler eller tiltag som dette, der er med til at markedsføre klubben, og han håber, at sådan en marketing gimmick, kan være med til at give andre gode ideer til samarbejder på tværs, for:

´Viborg har alle dage været kendt både nationalt og internationale for at være en stor håndbold by, og sådan skal det gerne blive ved med at være´ Ole Nonbo.

I Viborg HK glæder de sig også over den nye rullende markedsføringssøjle:

´Uden erhvervslivets kæmpe support, spillers der ikke håndbold på topplan i Viborg – så enkelt er det´ siger sponsoransvarlig for Viborg HK, Claus Vinther Sørensen, og fortæller desuden, at netop aftalen med Nonbo Jensen A/S faktisk også har foranlediget en ny sponsor til klubben, da varebilen er lejet hos Ejner Hessel, som nu også har valgt at støtte klubben – foreløbig resten af sæsonen.

´Sådanne aftaler, der åbner døre og giver nye samarbejdsmuligheder, er vi selvfølgelig glade for´, afslutter Claus Vinther Sørensen.