Boligselskabet Sct. Jørgen forlænger med Viborg HK

Vores samarbejdspartner igennem mange år, Boligselskabet Sct. Jørgen, har endnu engang valgt at forlænge med klubben. En beslutning som, Anne Mette Primdahl, kommunikations- og udviklingschef i Boligselskabet Sct. Jørgen, begrunder sådan:

´Hos os er det vigtigt, at vi engagerer os i de tiltag, der er med til at fremme Viborg. Viborg HK er et af Viborgs største brands, så de er med til at skabe gode muligheder for eksponering både lokalt og nationalt. 

Der er stor konkurrence på markedet for lejeboliger, så for os er det vigtigt at være synlige på markedet.

Derfor er vores markedsføring nøje tilrettelagt ift. at opnå størst synlighed og kunne give noget tilbage til vores lejere. Vi er med til at sørge for, at Viborg er en god by at bo i, og det er vigtigt, vi også er det i fremtiden´. 

Samarbejdet udfolder sig i eksponering, konkrete forretningsmuligheder og hjælp til indlogering af ligaspillerne, der kommer til klubben fra andre byer og andre lande. Sidstnævnte er især et område, holdleder igennem 23 år, Liss Kristensen, beskæftiger sig med:

´Hold nu op hvor har jeg og Boligselskabet Sct. Jørgen igennem årene fundet mange lejemål sammen. Pigerne har jo alle forskellige ønsker til boligstørrelse, udefaciliteter og beliggenhed, så det er dejligt, at udvalget er så stort hos Boligselskabet Sct. Jørgen, og vi finder faktisk altid en bolig, som den enkelte spiller er glad for´.