Circle K opgraderer til sølvpartner

Samarbejdet mellem Circle K og Viborg HK er så givende for begge parter, at det naturlige næste skridt, når den nuværende aftale udløber er at indgå en længere og større samarbejdsaftale, og Circle K kan derfor nu præsenteres som sølvpartner i håndboldklubben.

Aftalen betyder øget synlighed og flere forretningsmuligheder for Circle K, men ikke mindst betyder det også, at den rabataftale, Circle K stiller til rådighed for Viborg HKs samarbejdspartnere og sponsorer også forhøjes og forlænges.

Rabat på brændstof for alle, der bakker VHK op

Aftalen betyder helt konkret, at man som samarbejdspartner og sponsor i håndboldklubben kan tanke benzin og diesel med rabat hos Cicle K, og da rabatten stiger jo flere sponsorer, der tanker hos Circle K, er besparelserne endnu større end tidligere – til gavn for alle.

Om samarbejdsaftalen siger John K. Løgstrup, senior regional sales manager:

´Vi er glade for nu at være sølvpartner i VHK. Vi oplever, at vores samarbejde fungerer rigtig godt. Igennem det store netværk, klubben har og aktivt bruger, får vi mange forretningsåbninger, så vi kan se, at vores sponsorat giver en positiv afsmitning på såvel brand som regnskabstal´.

Caroline Lyhne Hansen, kommerciel chef i Viborg HK, er ligeledes glad for den nye aftale,

´Jeg er stolt over, at vi igen har en samarbejdspartner, der får så meget ud af vores aftale, at de gerne vil opgradere. Når vi så kan lægge et ekstra lag på, som giver rabat på benzin og diesel til alle, der støtter Viborg HK som sponsor, er det jo ekstra godt´.

Vil du høre nærmer om, hvordan du kan få besparelser på brændstof? Så kontakt Caroline Lyhne Hansen på 23469454.

Alle nyheder