Redoffice Konpap as sølvpartner VHK

REDOFFICE KONPAP A/S NY SØLVPARTNER I VHK

Redoffice Konpap as sølvpartner VHK

RedOffice har valgt at opgradere sin sponsoraftale med Viborg HK og tager springet fra bronzepartner til sølvpartner.

Bevæggrunden er stor tilfredshed med den nuværende eksponering og det nuværende samarbejde, fortæller Mads Larsen Redoffice Konpap:

´Som bronzepartner i Viborg HK har vi været glade for den gode eksponering, vi har fået, og det vil vi egentlig gerne have endnu mere af. Desuden synes vi, at det er vigtigt, at byen støtter op om et lokalt flagskib som Viborg HK´.

Besøg af Ida-Marie Dahl

I forbindelse med indgåelse af den nye aftale har liga- og landsholdsspiller Ida-Marie Dahl været på besøg hos kontorgiganten Redoffice Konpap, som med et sortiment på mere end 20.000 kontorartikler har status som hele Danmarks kontorforsyning.

Besøget var med til, at give Ida-Marie Dahl en større indsigt i virksomheden Redoffice, personerne bag og det partnerskab de har i VHK. At være med på besøg, er helt klart noget der giver god mening og forståelse, fortæller hun:

´Jeg er ind imellem med på besøg hos de sponsorer der støtter os, og som gør det muligt for os at leve af det, vi brænder for. Jeg synes, at det giver en ekstra dimension og indsigt i, hvad og hvem, der er med til at skabe rammerne for klubben. Et besøg som det jeg har været på hos Redoffice Konpap betyder helt konkret, at jeg har langt bedre mulighed for at agere ´ambassadør´ og måske endda være med til at sende potentielle kunder i deres retning, og det vil jeg rigtig gerne, for det kan være mit personlige bidrag til at sige tak fordi, de har valgt at træde ind som sølvpartner.

Nyt (grøn) Viborg HK kontor

Lige før sommerferien hjalp Redoffice og Kinnarps med at indrette Viborg HKs nye kontor, og mens Kinnarps kontorstolene er nye, fandt Redoffice Konpap på, at vi kunne genbruge hæve- sænkebordene og blot montere nye bordplader herpå – og på den måde undgå ´brug og smid væk kulturen´.

´Vores skriveborde fejlede ikke noget, så det var en rigtig god løsning, at vi blot skiftede bordpladerne, - det giver bæredygtig mening, og så er det jo også en langt billigere løsning, end at skifte det hele, det har givet kontoret et mere roligt og ensartet udtryk´, siger Claus V. Sørensen, sponsoransvarlig hos Viborg HK. Han fortæller desuden, at det altid gør ham glad, når klubben har mulighed for at bruge en sponsor, for det at støtte sin lokale håndboldklub skal gerne være en win-win situation på flere parametre, som han udtrykker det.

Med den nye 2-årige sølvpartneraftale er Redoffice Konpap synlige på spillernes sleeves, hvor der står Kinnarps på den ene arm og Redoffice Konpap på den anden.

Kontor logo VHK