Hancock VHK sponsor

3-årig aftale med Hancock

Når Vibocold Arena fyldes med tilskuere til træning, kampe og nervepirrende ligaopgør vil det fra denne sæson være Hancock øl og vand, der serveres i VHKafé og i Heidi Astrup loungen.

Hancock har nemlig netop indgået en 3-årig aftale med Viborg HK

´Vi har jo igennem flere år været sponsor i håndboldklubben, og det samarbejde har vi været rigtig glade for. Viborg er et vækstmarked for os, og også derfor er vi interesseret i at udvide vores engagement i klubben og har indgået en 3-årig bronzepartneraftale. Aftalen indebærer bl.a., at vi bliver ny leverandør af øl og vand i hallen samt Sport Cola drikkeflasker til spillerne´, fortæller Henrik Nielsen fra Hancock.

Tidligere har Carlsberg været leverandør til klubben, og spørger man sponsoransvarlig Claus Vinter Sørensen, er det glædeligt, at den del af forretningen nu bliver mere lokalforankret.

´Selvfølgelig er det dejligt for en lokal klub som os, når de lokale virksomheder har lyst til at støtte op om os. Hancocks historie går jo helt tilbage til starten af det 18. århundrede, og selvom Viborg HK ikke kan bryste sig af SÅ lang en historie, er rødderne og traditionerne jo også noget af det bærende her i klubben, så på den måde har vi et godt værdimatch – at de så også laver en af Danmarks bedste øl, og desuden er kendt for at yde en virkelig høj service … det gør jo bare Hancock endnu mere attraktiv som partner og leverandør´.