Bronzepartner forlænger med Viborg HK

Viborg HKs ligadamer kan grundet en tidlig afslutning på sæsonen gå på sommerferie tidligere end planlagt. Men det er ikke uden metal mellem hænderne, for med sæsonens afslutning kan Viborg HKs ligadamer fortjent hænge bronzemedaljer på væggen, og se frem mod den kommende sæson.

Bronzemedaljerne er ikke det eneste af bronze, som Viborg HK kan gå på ferie med. Verners Bilsyn ApS har forlænget deres samarbejdsaftale i yderligere to sæsoner, og vil også i den kommende sæson være bronzepartner i klubben. Det er en forlængelse der skaber stor glæde i Viborg HK.

- Verners Bilsyn har været samarbejdspartner i Viborg HK siden 2016, og er gået hen og blevet en ambassadør for klubben. Deres opbakning mærker vi på holdet og i administrationen, og det er vigtigt for en klub som vores, at der er opbakning fra de lokale virksomheder. Samtidig har Verners Bilsyn været super gode til at udnytte de muligheder der er for netværk og gode oplevelser hos Viborg HK. Det er vi glade for, og forlængelsen af vores aftale er også et tegn på, at de har haft lige så stor glæde af samarbejdet som vi har, fortæller Claus V. Sørensen, sponsoransvarlig i Viborg HK.

Verners Bilsyn ApS er en lokal synsvirksomhed med mange års erfaring inden for synsbranchen. Verner Poulsen, indehaver af Verners Bilsyn ApS, siger følgende om forlængelsen af samarbejdet:

- Som lokalforankret virksomhed mærker vi jo tydeligt, hvor vigtig en institution Viborg HK er i byen, og det vil vi rigtig gerne bakke op om. Viborg HK har brandet Viborg gennem mange år og skabt en positiv stemning i byen. Det støtter vi naturligvis op om, og samtidig hygger vi os rigtig meget med at komme til kampe, hvor der er mulighed for netværk og god håndbold, fortæller Verner Poulsen.