Viborg HK starter nyt indkøbssamarbejde

I Viborg HK er der en stor velfungernde og loyal gruppe af samarbejdspartnere, der bakker op om klubben igennem en årrække. For at tilgodese denne gruppe og give lidt igen har Viborg HK startet et nyt indkøbssamarbejde kaldet Viborg HK Fordele.

Det nye indkøbssamarbejde, Viborg HK Fordele, betyder, at sponsorerne i Viborg HK fremadrettet får tilbudt at være en del af en attraktiv indkøbsordning indenfor fem kategorier.

Med den samlede indkøbsvolumen i sponsornetværket har Viborg HK kunnet opnå en række ekstraordinære aftaler med Circle K på brændstof, vask og kør-videre produkter, ServiceKompagniet på rengøring, RedOffice på kontorartikler, Viborg Renovation på containere og tømning, og Midtjysk Data på IT. Det er disse fordele og rabatter, som Viborg HK nu kan tilbyde eksisterende samarbejdspartnere.

- Vi er rigtig glade for at kunne henvende os til vores trofaste sponsorer med dette fordelsprogram. Viborg HK Fordele er for alle vores samarbejdspartnere, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Fordelene er til at få øje på for Viborg HKs samarbejdspartnere:

  • Kontant udbytte af virksomhedens sponsorat i Viborg HK
  • Mulighed for attraktive indkøbsaftaler til virksomheden og dens personale
  • Omkostningsbesparelser på udvalgte varegrupper

Arbejdet med at informere klubbens samarbejdspartnere om konceptet er allerede igang, og salgsafdelingen i Viborg HK vil fremadrettet have information om Viborg HK Fordele med til møder med nuværende og kommende sponsorer.