Et stærkt samarbejde fortsætter

I sportens verden, hvor resultaterne går op og ned, bliver opbakning en vigtig medspiller for at bevare momentum. Det gælder også i Danmarks mest vindende håndboldklub, Viborg HK, der i dag kan offentliggøre en forlængelse af samarbejdet med det lokale energiselskab, Energi Viborg.

Energi Viborg har været samarbejdspartner i Viborg HK i en længere årrække, og er blandt andet repræsenteret på pigernes spillertrøjer, hvor Energi Viborgs logo sidder på kravebenene.

- Som lokal forsyningsvirksomhed er det naturligt, at vi støtter lokalt. Og med en samarbejdsaftale med Viborg HK, der bliver eksponeret langt ud over kommunens grænser, tror vi på, at vi får værdi af aftalen, siger formand for Energi Viborg, Allan Clifford Christensen

Hos Viborg HK er der stor glæde over forlængelsen af aftalen, der løber til sommeren 2021.

- Vi har fået en god start på sæsonen, og energien i Viborg HK er i top lige nu. Derfor er vi også rigtig glade for at kunne offentliggøre en forlængelse af samarbejdet med Energi Viborg, der i en årrække har vist, at de vil Viborg HK og er gået all-in på at aktivere det sponsorat, de har i klubben. Det tager vi som et stort skulderklap, og som en klar indikator på, at de får valuta for pengene. Man kan næsten heller ikke andet med den reklame, Energi Viborg har på trøjerne, fortæller Jørgen Hansen, direktør i Viborg HK.

Energi Viborg er Viborgs lokale ”multiforsyningsvirksomhed” og tager sig af forsyning til private og virksomheder; herunder service og afregning. Det betyder, at borgere i Viborg Kommune kan henvende sig ét sted for at få hjælp og rådgivning uanset om det drejer sig om kloak, elforbrug, drikkevand eller gadelys.