Niels Jensen Nonbo A/S udvider samarbejdet med Viborg HK

Niels Jensen Nonbo A/S har været samarbejdspartner i Viborg HK i mere end 15 år. Nu udvider transportfirmaet samarbejdet med Viborg HK og bliver guldpartner i klubben. Samarbejdet vil den kommende sæson blandt andet være synliggjort på pigernes spillershorts.

- Vi har været sponsor i Viborg HK i mere end 15 år, og er rigtig glade for samarbejdet. Vi nyder at komme til kampene og synes pigerne har en stor andel i at synliggøre Viborg til resten af landet. Det bakker vi selvfølgelig op om, og i år har vi valgt at øge vores sponsorat, så vi også er synliggjort på pigernes shorts. Det er der flere grunde til, blandt andet falder den kommende sæson sammen med vores 100 års jubilæum, hvilket vi gerne vil markere med større synlighed. Med logo på shortsene bliver vi set i hele landet når kampene vises på TV, hvilket vi nyder godt af, da vi er en landsdækkende virksomhed, fortæller administrerende direktør i Niels Jensen Nonbo A/S, Niels Ole Nonbo.

Hos Viborg HK er glæden over at forlænge samarbejdet også stor.

- Vi er utroligt glade for at kunne offentliggøre forlængelse af samarbejdet med Niels Jensen Nonbo A/S, der nu er guldpartner i Viborg HK. Niels Jensen Nonbo A/S har været en trofast samarbejdspartner gennem mange år, og vi glæder os over, at samarbejdet fortsætter og endda opgraderes. Det er et tegn på, at vi gør noget rigtig i Viborg HK, og at vi lever op til de forventninger, som vores samarbejdspartnere har til os, siger sponsoransvarlig i Viborg HK, Claus Sørensen.

Niels Jensen Nonbo A/S er en familievirksomhed, der over tre generationer har arbejdet med transport med hovedsæde i Viborg. Niels Jensen Nonbo A/S startede virksomhed i 1920. 16 år senere følger Viborg HK trop og etablerer Viborg Håndbold Klub. Grundstenene var lagt for et stærkt samarbejde, der fortsætter til stor glæde for begge parter.