To lokale kræfter udvider samarbejdet

Viborg HK og Viborg Ingeniørerne udvider det tætte samarbejde.

Viborg Ingeniørerne er en lokal virksomhed med ekspertise inden for alle grene af teknisk rådgivning og bistand i forbindelse med byggeri. Over en årrække har Viborg Ingeniørerne været samarbejdspartner i Viborg HK. Nu har parterne udvidet deres aftale, så Viborg Ingeniørerne er sølvpartner i klubben. Til stor glæde for begge parter:

- Som en lokal virksomhed med rødderne godt plantet i Viborg er det vores ansvar at bakke op om de lokale fyrtårne, så vi sammen kan skabe succes for byen. Viborg HK er en af byens mest markante fyrtårne, og vi mærker effekten af kendskabsgraden i Viborg. Jo mere vi brander Viborg, jo lettere er det at tiltrække dygtige medarbejdere, siger administrerende direktør i Viborg Ingeniørerne, Karsten Lindberg. 

Viborg Ingeniørerne har hovedsæde i Viborg samt afdeling i Aalborg. Virksomheden blev grundlagt i 1963 og har siden set kontinuerlig vækst, så den i dag beskæftiger 40 medarbejdere foruden de fire ejere.

- Vi er rigtig glade for at kunne udvide samarbejdet med Viborg Ingeniørerne. De er en trofast samarbejdspartner, der har været med os i en længere periode, hvilket ikke kan eller skal undervurderes. Ligesom Viborg HK er Viborg Ingeniørerne et nationalt brand med hovedsæde i Viborg, og vi glædes over, at så stor en virksomhed synes, at vores brand og produkt er så stærkt, at de fortsat bakker op, siger Jørgen Hansen, daglig leder i Viborg HK.