Skuffende nederlag i Ringkøbing

Skuffelsen er ikke til at tage fejl af. Den står malet i ansigterne efter, at Viborg HK i aften taber 31 – 28 over Ringkøbing Håndbold.

Forud for kampen havde anfører Maria Fisker og cheftræner Jakob Vestergaard spået, at det ville blive en svær opgave, men begge havde trods det forventet, at Viborg ville tage to point med hjem fra det vestjyske.

 Sådan blev det ikke, og aftenens resultat gør ond, - rigtig ondt, fortæller cheftræneren:

´Jeg er dybt skuffet. Det går galt i begge ender af banen. Vi lukker alt for mange mål ind igennem hele kampen.

Vi er der ikke, da kampen fløjtes i gang, men vi får kæmpet os godt ind i første halvleg men mister så momentum igen. Hele anden halvleg er en lang stressende og presset periode, hvor vi ikke rigtig rammer noget.

Jeg har en oplevelse af, at vi leverer langt under niveau i forsvaret. Jeg var klar over, at vi kunne blive ramt på, at vi mangler Hald, men jeg har ikke engang oplevelsen af, at det kun er i midten, at vores forsvar falder sammen – det er i høj grad også i venstre side af forsvaret, hvor de får lov at komme til alt for mange afslutninger. Vi lukker 31 mål ind, og det er simpelthen ikke godt nok,

Vi var klar over, hvad vi gik ind til, og der var egentlig ikke nogle overraskelser fra deres side, men det så ud til, at vi bliver meget overraskede flere gange kampen igennem´.

Næste kamp er i VIBOCOLD Arena tirsdag den 18. oktober, hvor vi tager imod Randers HK.