Skarpskytte skifter til Viborg HK

Viborg HK henter stærk bagspiller, hvis spidskompetence er at få netmaskerne til at blafre, hvilket hun gjorde hele 149 gange i sidste sæson. Det er en ret eftertragtet kvalitet som håndboldspiller og også en af grundene til, at Ole Bitsch glæder sig over, at han kan tilføje Julie Holm til håndkortet fra næste sæson.

´Julie Holm er virkelig en stærk signing. Hun har været igennem en eksplosiv udvikling i Ringkøbing Håndbold. Hun sætter rigtig mange mål ind, og en spiller, der kan bidrage med netop det, er man jo altid på udkig efter.  

Det, som jeg også glæder mig over ved at få hende til Viborg, er, at hun kommer med en del ligaerfaring, og dermed bliver hun en af de spiller, vores unge kan læne sig lidt op ad.

Jeg er imponeret over den kvalitet, hun leverer og den kompromisløshed, der er i hendes spil. Hun er en stærk skytte, er habil i både forsvar og angreb, og så jeg ser også, hvordan hun hele tiden udvikler sit assistspil´.

Julie Holm kom til Ringkøbing Håndbold fra Holstebro i 2021/22, og har flere gange placeret sig på top 10 over ligaens mest scorende, ligesom hun har været på Rundens Hold adskillige gange. Hun spiller lige nu på en deltidskontrakt i Ringkøbing og glæder sig til, at hun fra næste sæson skal koncentrere sig 100% om håndbold i Viborg HK:

´Det er lidt af en drømmeklub for mig. Jeg har fulgt Viborg, siden jeg var barn, hvor jeg rendte rundt i grønne VHK trøjer.

Jeg glæder mig til at træde ind i det gode træningsmiljø og det professionelle set-up, som jeg har hørt en del om. Jeg har også hørt meget om Ole Bitsch, som jeg glæder mig til at have som træner.

Projektet med at bygge en trup op, vil jeg gerne være en del af, og jeg motivers af, at jeg kan tage et stort ansvar og tilkæmpe mig en stor rolle - det trives jeg godt med.

Når jeg kommer til Viborg, kan jeg udelukkende fokusere på håndbold, og det forventer jeg selvfølgelig også kommer til at smitte af på mit spil og min udvikling´.

Julie Holm har underskrevet en 2-årig kontrakt med Viborg HK fra sæson 2023/24

Foto: Johnny Pedersen BilledeBank.dk - Fotograf Johnny Pedersen

Alle nyheder