Profileret og dygtig målvogter til Viborg HK

Louise Bak Jensen, 22 år, tiltræder i Viborg HK på en 3-årig aftale fra sommeren 2024. Det er naturligvis med stor tilfredshed, at vi kan tiltrække en så dygtig og profileret målvogter som Louise. Louise har de seneste 3 sæsoner vogtet målet hos Aarhus United, men fra sommeren 2024 er hun altså klar til at tørne ud for Viborg HK, hvor hun er klar til at jagte nye sejre i ligaen.

Louise matcher perfekt Viborg HKs strategi om at bygge et solidt fundament for fremtiden, hvor vi kan få skabt god kontinuitet i opbygningen af vores hold. Hun skal indgå i et tæt makkerskab med Ida Marie Kaysen – og med de to på holdet, har vi vel en af ligaens mest talentfulde målvogterduoer. Louise er en del af Jesper Jensens 35 mandsbruttotrup, så der er ingen tvivl om, at det er en dygtig målvogter, der tiltræder.

Cheftræner Ole Bitsch udtaler:

”Med Louise får vi en ung og fremadstormende målvogter, som har leveret på et højt niveau igennem flere sæsoner og stadig udvikler sig med hastige skridt. Dette håber vi naturligvis, at vi kan være med til sætte yderligere skub i med hendes ankomst til Viborg HK. Hendes evne som igangsætter, har jeg en kraftig forventning om kommer til at sætte yderligere fart i vores kontraspil og dermed giver en ekstra dimension til vores spil. Der udover glæder jeg mig til hende og Susanne Wilbeks samarbejde, som jeg har store forventninger til. Susanne har igennem mange sæsoner vist, hvor rasende dygtig hun er til at udvikle målvogtere til et nyt niveau.”

Louise Bak udtaler:

"Jeg har valgt at skifte til VHK, da det virker som en god og professionel klub, hvor man har mulighed for at udvikle sig som håndboldspiller. Jeg ser et hold med et stort potentiale, som er klar til at kæmpe for at være en del af dansk tophåndbold. Yderligere ser jeg rigtig meget frem til samarbejdet med Susanne Wilbek."

Med tilkomsten af Louise betyder det samtidigt et farvel til Mathilde Juncker og Claudia Rompen, som begge to har ydet en meget professionel indsats i Viborg HK. Vi ønsker dem begge rigtig meget held og lykke videre i deres karrierer.