Partnerskab for en Grønnere Fremtid

Viborg HK er begejstrede for at annoncere vores seneste initiativ i vores mission om at blive verdens grønneste klub og gøre en positiv forskel for vores planet. Vi har etableret et partnerskab med NATURLI’ Wild & Raw, en spændende plantebaseret café beliggende på Tingvej 7 i Viborg.

Alle inviteres til GRAND OPENING med Kulinariske Oplevelser

Caféens GRAND OPENING finder sted fredag den 6. oktober kl. 10.00-20.00, og alle er inviteret til at deltage i denne festlige begivenhed. NATURLI’ Wild & Raw har skabt en atmosfære fyldt med energi og gode vibes, hvor gæsterne kan nyde smagsprøver af deres lækre retter, friske juice og dejlige lemonader. En DJ sørger for den perfekte stemning. Caféen byder på en nøje udvalgt menu, der fusionerer eksotiske frugter og nordiske grøntsager, og som kombinerer smag, udtryk og sundhed på en ny måde.

Viborg HK har en dedikation til miljøvenlige projekter og initiativer. Introduktionen af NATURLI’ Wild & Raw som vores nyeste tilføjelse er et naturligt skridt i den retning. Sammen med vores lokale partner, NATURLI’ Wild & RAW, ønsker vi at skabe en forskel for vores planet ved at tilbyde vores fans og hele Viborg en smagfuld, plantebaseret oplevelse.

Henrik Lund, CEO hos NATURLI’, udtrykker sin glæde over samarbejdet og siger: "Vi er glade for, at Viborg Håndbold Klub nu tager endnu et skridt i den grønne retning, med åbningen af en plantebaseret cafe. Det virker som et meget naturligt skridt at koble den plantebaserede madkultur med unge som ældres sport og motion. Det skal smage godt at spise verden grønnere, og det bliver NATURLI’ Wild & Raw café et godt eksempel på, med en spændende og velsmagende menu, som alle kan nyde uden at tænke videre over, at det er 100% plantebaseret."

Viborg HK og NATURLI’ Wild & Raw ser frem til at byde dig velkommen i vores nye café. Sammen kan vi gøre en forskel for vores planet og inspirerer til en sundere, mere bæredygtig livsstil. Vi opfordrer alle til at besøge NATURLI’ Wild & Raw på Tingvej 7 i Viborg og opleve en verden af plantebaserede kulinariske oplevelser.

For yderligere information om åbningsreceptionen og caféen, besøg vores hjemmeside eller følg os på sociale medier.

Caféens hjemmeside: www.wildraw.dk

Caféens Facebook: www.facebook.com/Naturliwildraw