På vej mod en af Danmarks sværeste udebaner

Bussen er fyldt, og vi er på vej mod Nykøbing Falster, hvor vi skal spille den første af to kvalifikationskampe for at komme videre til gruppespillet i European League. Viborg HK skal møde NFH hele 4 gange i december, da vi også tørner sammen med dem i ligaen og har trukket dem i pokalen, og Cheftræner Jakob Vestergaard ser frem det første af de 4 opgør mod NFH: 

´I dag spiller vi den første af 4 mod NFH. Vi tager til Nykøbing Falster, hvor en af Danmarks absolut sværeste udebaner venter os. Vi har haft mange drabelige opgør dernede, og vi ved, at der bliver kul på, og at vi skal levere på øverste hylde, hvis vi skal hive en sejr hjem.  

Det er jo den første af to kvalifikationskampe til gruppespillet i European League, og dermed bliver tingene først afgjort, når vi møder NFH i anden kamp på hjemmebane lørdag den 10. dec. Vi vil selvfølgelig gerne sikre os det bedst mulige udgangspunkt for en samlet sejr, og derfor skal vi også have et resultat med hjem, som vi kan arbejde videre med. Som kampen skrider frem, bliver det derfor også enormt vigtigt at hente de ekstra mål, der bliver mulige at hente.  

Vi har evalueret vores kamp mod Ikast. Vi leverede en noget nær perfekt præstation, og den blev tilmed leveret i en hal, hvor der var massiv opbakning til os. Nu kommer vi til NFH, hvor der også bliver tryk på – men det er ikke os, de hepper på, og det pres skal vi jo kunne modstå.   

NHF har fået en bred spillertrup, og der er meget at forholde sig til. De spiller med masser af fart og masser af gå på mod og spiller også chancebetonet. Det kan være svært at lægge taktik imod, så der bliver også noget med, at vi undervejs at agere ud fra det, der møder os, for det kan vi ikke lave en klar game plan for inden mødet.  

Vi er i god tilstand. Alle spillere er kommet godt ud af opgøret med Ikast og er fuld af selvtillid. Vi fylder igen holdkortet, så det er et godt udgangspunkt´.  

Kampen fløjtes i gang kl. 14.00, og du kan følge den på Viborg Stift Folkeblad.

Foto: Johnny Pedersen

Alle nyheder